Všechny sbírky
Learnify
Platby a předplatné
Změna tarifu / předplatného
Změna tarifu / předplatného
Aktualizováno před více než týdnem

Může se stát, že se rozhodnete přejít na jiný tarif. Chápeme, že Vaše požadavky se v průběhu života mění a proto Vám rádi vyjdeme vstříc.

Pokud chcete změnit tarif, neváhejte a napište nám na chat.

  • Přechod na vyšší tarif

Při přechodu na vyšší tarif zaplatíte pouze rozdíl mezi cenou původního a nového tarifu. Datum platby nového tarifu bude stejné jako u původního tarifu. Například, pokud jste platili 1x měsíčně a vždy 20., tak i při přechodu na vyšší tarif budete platit vždy 20.

  • Přechod na nižší tarif

Při přechodu na nižší tarif Vám rozdílnou částku mezi tarifem původním, vyšším a novým nižším vrátíme formou kreditů. Ty můžeme buď refundovat na kartu, nebo započíst při nejbližší následující platbě. Datum platby nového tarifu bude stejné jako u původního tarifu. Například, pokud jste platili 1x měsíčně a vždy 20., tak i při přechodu na vyšší tarif budete platit vždy 20.

  • Změna frekvence platby

Pokud chcete změnit frekvenci plateb z měsíční na čtvrtletní nebo roční, stačí nám napsat. Změníme frekvenci platby a při nejbližším následujícím termínu platby už zaplatíte částku odpovídající požadované frekvenci plateb. Nic nepřeplatíte.

Frekvence platby se tedy změní v nejbližší následující termín platby současného tarifu. Všechny následující platby pak budou v nové frekvenci.

V případě, že chcete platit méně a častěji, například místo roční frekvence chcete přejít na měsíční, i to je možné. V nejbližším následujícím termínu platby už zaplatíte částku odpovídající požadované nižší frekvenci. Veškeré následující platby pak budou v nové, častější frekvenci.

Dostali jste odpověď na svou otázku?